Top 25

Marton László
Marton László
Forrás: ITB
Élvezi, hogy részt vehet a folyamatok újrarajzolásában

Top 25 – 7. helyezett: Trendet követ, szervezetet strukturál, a sikerre fókuszál

Azt az elvet vallja, hogy a kiszámíthatóság, transzparencia, mások inspirálása nélkülözhetetlen eleme a jó vezetőnek, akárcsak a példamutatás a napi munkafolyamatokban.

Két évvel ezelőtt a nyolcadik helyen végzett toplistánkon, 2019-ben a tizedik helyet szerezte meg, idén pedig három helyet javítva a hetedik helyen köszönthetjük az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettesét, Marton Lászlót, aki maga is igyekszik megfelelni saját elvárásainak. Sikerorientált emberként az elérhető, tiszta célokra fókuszál, motivációi között pedig nemcsak ezutóbbiak beváltása, hanem a megfelelő munkakörnyezetet megteremtése és az adott csapattal való közös munka is inspirálja.

Rengeteg energiát és időt fordít arra, hogy fenntartsa a munkaközösség motivációját, és megújulási lehetőségeket teremtsem számukra. A feladatokhoz, az ügyfelekhez és a kollégáihoz való hozzáállása pedig úgy tűnik meghozta gyümölcsét, mert a 2019 nyarán lezajlott a céges működési struktúra átalakítása, aminek hatásása az Invitech tovább erősödött.

A közgazdász végzettségű szakember a tavaszi időszakot az új szervezeti működés erőpróbájaként jellemezte, amikor is a járványhelyzet miatt gyorsan kellett kiszolgálni a tömegében jelentkező cégeket. Két évtizednyi vezetői tapasztalattal a háta mögött, még mindig keresi a kihívásokat, a legújabb trendeket pedig nem csak árgus szemmel követi, hanem alakítja is azokat.

Tapasztalatait és meglátásait a szakmai konferenciák rendszeres résztvevőiként másokkal is megosztja, elősegítve az ágazatok közötti kommunikációt és az előrelépést. ITB Clubunkon is többször tartott már témafelvezető előadást.

Ami a jövőt illeti, a társaság kiemelkedő eredményeket ért el a felhő-, valamint az IT-biztonsági szolgáltatások értékesítésében, ezek a területek pedig a jövőben is fókuszban maradnak.

Karrier

2019– Invitech, vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettes

2015–2019 Invitech, vállalati és kormányzati főigazgató

2011–2015 Invitel, ICT-üzletfejlesztési igazgató

2010–2011 Grepton, marketing- és értékesítési igazgató

2005–2010 IBM Magyarország, pénzintézeti üzletág, kereskedelmi képviselő, a nagyvállalati ügyfélszegmens vezetője