
A blokkolt személyek az X-en továbbra is láthatják a hozzászólásaidat
Az X (korábbi Twitter) új szabályozásának értelmében a felhasználók, akiket letiltottál, továbbra is láthatják a nyilvános bejegyzéseidet, de nem léphetnek velük interakcióba. Jelenleg, ha























