Technology

smartphone_paris
Forrás: engadget.com

Roamingdíj-mentesítés

Átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait április 1-től a Vodafone Magyarország: eltörli az európai roaming-díjakat.

A nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is egyedülálló lépést Diego Massidda vezérigazgató a szerdai sajtótájékoztatón jelentette be. Elmondta, hogy az elmúlt néhány évben a Vodafone több olyan piaci újdonságot is bevezetett, amely rendkívül előnyös az ügyfelek számára. A Vodafone 98,4 százalékos mobil szélessávú lefedettsége a legmagasabb Magyarországon, de Európában és a Vodafone Csoporton belül is kiemelkedő.

Világjegy

A Világjegy használata Afrikában (Dél-afrikai Köztársaság; Egyiptom; Ghána, Katar, Tanzániai Egyesült Köztársaság; Kongói Köztársaság; Lesothoi Királyság; Mozambiki Köztársaság) és Amerikában (Egyesült Államok, Kanada, Mexikó) egyaránt napi 1990 Ft-ba kerül, míg Ázsiában (Ausztrália, Dél-Korea, Fülöp-szigetek, Hongkong, India, Indonézia, Japán, Kambodzsa, Kína, Malajzia, Srí Lanka, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland) napi 2990 Ft-ba.

Április 1-től a Vodafone Magyarország lakossági és üzleti Red EU csomagjainak új előfizetői – Európában elsőként – ugyanúgy tudják használni kat hívások kezdeményezéséhez és adatkeretük felhasználásához, mintha otthon lennének, minden plusz költség nélkül. Az új Világjegy szolgáltatás segítségével pedig Európán kívül a legnépszerűbb amerikai, afrikai és ázsiai országokban is használhatják a korlátlan hazai hívás- és üzenetküldés lehetőségét, valamint adatkeretük felhasználását, fix napidíj ellenében, pontosan ugyanúgy, mint a már korábban is meglévő Európa Napijegy esetében.