Technology

mt_iot
Forrás: MT

Internet of things üzleti appok versenye

„Üzleti appok versenye” címen nemzetközi versenyt hirdet a Telekom Magyarországon és hét másik régiós országban, amelynek témája a „dolgok internete” (iot). Tíz millió forint értékű kommunikációs kampányt nyerhet a legjobb megoldás, amely a Deutsche Telekom nemzetközi üzleti partnerévé válhat.

Lakatos Péter, Magyar Telekom
Lakatos Péter, Magyar Telekom
Idén is meghirdeti a Telekom a tavaly nagy sikerrel debütált „Üzleti appok” versenyt a közép-kelet európai régió nyolc országában. Az idei verseny célja, hogy a kifejezetten üzleti ügyfelek számára fejlesztett innovatív, iot-megoldásokat díjazzák. A DT, valamint leányvállalata, a Magyar Telekom 10 millió forint értékű kommunikációs kampányt ajánl fel nyereményként azoknak a független fejlesztőknek, akik a legjobb, felhőtechnológián alapuló, üzleti célú iot-alkalmazásokat álmodják meg, amelyek könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a kis- és közepes vállalkozások napi tevékenységét.

„A versennyel nemcsak innovatív ötleteknek adunk teret, hanem edukációs célt is szolgálunk: bemutatjuk, hogy a kisvállalkozások milyen sokrétűen használhatják ki az iot-megoldások nyújtotta lehetőségeket. Az egyéni fejlesztőktől a kisebb startup cégekig mindenkit bátorítok, hogy valósítsa meg ötletét és jelentkezzen a felhívásunkra. Ennél jobb lehetőség ugyanis ritkán adódik arra, hogy befusson egy ötlet, és hogy a valódi célcsoport mondjon véleményt a szolgáltatásról” –mondta Lakatos Péter, a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

 

 Az „Üzleti appok” verseny ütemterve

Jelentkezési szakasz az iot fejlesztőknek: 2015. április 20. – május 25. (az Üzleti app sikerfalon)

Szavazás az üzleti ügyfeleknek: 2015. május 11. – június 22.

Nyertesek bejelentése: 2015. július 7.

Részletes feltételek az Üzleti app sikerfalon érhetők el.

Ismertető videók: itt és itt


Kategóriák és díjak

Országos nyertes: a legjobb iot üzleti megoldás
Díj: nyolcországos marketingkampány, egyenként akár 10 millió forint értékben.

Országos nyertes a szavazók között: Az iot üzleti megoldás leglelkesebb támogatója
Díj: nyolcországos kampány, valamint az adott nyertes megoldás, egyenként akár hatmillió forint értékben

Különdíj: a legjobb nemzetközi iot üzleti megoldás
Díj: partnerség a Deutsche Telekom Csoporttal nyolc országban, 10,8 millió lehetséges üzleti ügyfél elérése, valamint promóciós részvétel Telekom partnerként egy nemzetközi szakmai vásáron, 10000 € értékben