Technology

Samsung projektor
Forrás: Samsung
Tévé helyett

Ultra rövid távú, 4K-s lézerprojektor a Samsungtól

Kétféle - 120 és 130 hüvelykes - változatban lesz megvásárolható a Samsung HDR+ képességű, 4K felbontású lézerprojektora, amely alternatívát kínál a televíziókkal szemben.

A 2900 ANSI fényességű The Premiere különlegessége a “filmkészítő üzemmód”, amely lehetővé teszi a filmek megtekintését a “rendező szándéka szerint”.

"Az elmúlt hónapokban megtapasztalhattuk, hogy az emberek több időt töltenek otthon, és hogy emiatt miképpen változott meg a mindennapi életünk. A televízió a szórakozás központjává, fitneszpartnerré, munkatárssá és hírforrássá vált. A The Premiere a szűk terekben megújítja a házimozi élményt kompakt kialakításával, 4K-s képminőségével és kiváló hangzásával. Bármilyen otthoni tevékenységhez és bármilyen kialakítású nappaliban jó hasznát vehetjük." - mondta Jongsuk Chu, a Samsung Electronics vizuális kijelző üzletágának ügyvezető alelnöke.

Egyelőre nem ismert a The Premiere teljes specifikációja és ára. Annyit lehet tudni, hogy a Samsung még az idén forgalomba kívánja hozni az Egyesült Államokban, Európában és Koreában.