Technology

Így lehet egyszerre zöld és költséghatékony vállalkozása! (x)

Jön a Papírmentes Nap konferencia

Hogyan válthatja ki a papír alapú számlákat az e-számla? Milyen megtérülési lehetőségeket rejt az elektronikus dokumentumkezelés? Milyen változások várhatók az e-ügyintézés területén? És mindez hogyan vezet zöldebb irodához? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ az április 22-én megrendezésre kerülő Papírmentes Nap.

A Föld teljes papírfogyasztása 400 millió tonnát tesz ki évente, amelynek jelentős részét az irodai felhasználás adja. Az üzleti információk 95 százaléka ugyanis még mindig papíron található, ráadásul az irodai nyomatok 40-60 százaléka másolat ugyanarról az anyagról. Ez nem csak környezeti szempontból vet fel kérdéseket, hanem a cégek pénztárcáját is jelentősen terheli.


Papírmentes Nap

A 2013. január 1-jén életbe lépő jogszabályváltozások jelentősen egyszerűsítették az elektronikus számlakezelést. A 2013. április 22-én megrendezésre kerülő Papírmentes Napon Mamuzsics Gábor, a NAV Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatóságának osztályvezetője ezen jogszabályok alkalmazásával kapcsolatban tart előadást. A konferencia részt vevői ezen túl Fekete Gábor, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium e-közigazgatásért felelős helyettes államtitkárának előadásából megtudhatják, hogy az elektronikus ügyintézés területén 2014. január 1-jétől életbe lépő változások hogyan segíthetik a vállalatok munkáját.


A konferencián emellett az elektronikus aláírással kapcsolatos gyakorlati tudnivalók, az elektronikus dokumentumkezelés megtérülési lehetőségei, a digitalizálás és az intelligens karakterfelismerés is terítékre kerülnek. A részletes program megtekinthető a Papírmentes Nap honlapján.

A rendezvény háziasszonya Görög Zita lesz, a fő támogatók a Canon, a DMSONE és a NetLock. A részvételi díjakból befolyó összeg felét a szervezők falültetésre ajánlják fel.

2013. április 10-éig történő jelentkezés esetén az egy cégtől érkező első 2 regisztráció mindössze 18 000 Ft + áfa! Jelentkezzen most!