Technology

Munkaállomások profiknak

A Dell bejelentette az eddigi legnagyobb teljesítményű mobil és torony kivitelű Precision M4800, M6800, T3610, T5610 és T7610 munkaállomásokat.

A portfólió új modelljei képesek zökkenőmentesen futtatni a legismertebb tartalomalkotási, mérnöki, tudományos és egyéb professzionális szoftveralkalmazásokat. A legújabb, nagy teljesítményű, munkaállomás-szintű processzorokkal, grafikus vezérlővel, tárhellyel, kijelzővel és további technológiákkal rendelkező modellek páratlan teljesítményt, gyorsaságot és megbízhatóságot kínálnak a mérnöki és tudományos területen dolgozó kreatív szakemberek számára, olvashatjuk a cég közleményében. A munkaállomások emellett egyedülálló támogatást biztosítanak az innovatív ötletek gyors kidolgozásához és megvalósításához.

A Ghost Town Media például az iparág legösszetettebb és egyben legegyedibb képi világát – a zenei videóktól a játékfilmek vizuális effektusáig – hozza létre Dell technológiájának és szolgáltatásainak használatával. „Amikor a közelmúltban egy bonyolult számítógépes grafikai projekten dolgoztunk, rendkívüli számítási teljesítményre és sebességre volt szükségünk, ezért a legújabb Dell Precision torony kivitelű és mobil munkaállomásokat választottuk NVIDIA Quadro professzionális grafikus vezérlővel” – mondta Brandon Pavini, a Ghost Town Media kreatív igazgatója.