Technology

HP monitor Z
Forrás: ITB

Monitorok és munkaállomás profiknak

Bemutatta a HP a Z kijelző család első professzionális monitorait, valamint egy új belépő szintű Z munkaállomást, amely megbízható és rugalmas teljesítményt kínál egy pc áráért.

A HP új HP Z22i és Z24i IPS monitorokkal fejleszti az átalakuló munkaállomásokat. A tervezők külön figyelmet fordítottak a képpontosságra és a megbízhatóságra, a Z kijelzőket pedig a Z munkaállomásokra optimalizálták, olvasható a cég közleményében. A HP új Z monitorja ideális minden olyan mérnök, építész, tervező és fényképész számára, akik megfelelő képpontosságot szeretnének megfizethető áron.

A torony és kis helyigényű formában is elérhető új HPZ230 munkaállomás, építve a HP díjnyertes Z munkaállomás sorozat tapasztalatira, megfelel az egyre növekvő terhelési igényeknek. A gyártó szerint a HP Z230 kiváló választás minden specialista, tervező és kreatív szakember számára, akinek a munkája során sziklaszilárd megbízhatóságra van szüksége elérhető áron. Az Autodesk AutoCAD és Adobe Photoshop programokkal dolgozó tervezők és fotósok sokat profitálhatnak a HP Z230 új funkcióiból.