Technology

zoompc
Forrás: Zoom
Otthonról dolgozóknak

Minden az egyben képernyő-PC-t dobott piacra a Zoom

Nem várt meglepetéssel szolgált a koronavírus-járvány hatására szárnyalásba kezdett videokonferencia-szolgáltató Zoom, amely az otthon dolgozók munkájának megkönnyítésére fejlesztette ki az egyelőre csak az Egyesült Államokban kapható, érintőképernyős eszközét.

A meglehetősen fantáziátlan Zoom for Home DTEN ME nevet kapott, 27 hüvelykes, HD felbontású képernyő-PC a gyártó saját operációs rendszerét futtatja, és természetesen a videókonferenciákon való hatékony részvételre optimalizálták. Három intelligens kamerával, nyolc mikrofonnal szerelték fel, és gyárilag telepítve tartalmazza a Zoom videokonferencia szoftvert.

A felhasználói felületen egyszerűen kezdeményezhetünk videó- vagy hanghívást, csatlakozhatunk meetingekhez, használhatjuk a Zoom fehértábla funkcióját a munkatársainkkal való együttműködéshez, valamint oszthatjuk meg laptopunk vagy mobilunk képernyőjét. A DTEN ME egyelőre csak az Egyesült Államokban vásárolható meg 599 dollárért, és nincs információ arról, hogy eljut-e valaha egyáltalán a világ többi részébe, és ha igen, mikor.