Technology

HP
Forrás: ITB

Megújuló HP portfólió

Stílusos személyi számítógépeket, táblagépeket és új szolgáltatásokat mutatott be az emerikai gyártó.

Többek között a világon első Leap Motion technológiájú notebookot, az első ventillátor nélküli, kettő az egyben leválasztható ultrabookot negyedik generációs Intel Core processzorral és új hardverrel, valamint új, a személyes információk könnyebb kezelését szolgáló megoldásokat.

„Az ügyfelek munkájához és szórakozásához pontosan illeszkedő megoldásokra van szükség” – nyilatkozta Louis Perrin, a HP személyi számítógép és nyomtatási megoldásokért felelős EMEA igazgatója. „A mai bejelentés is jól mutatja, hogy a HP újításaival hogyan alakítja a jövő felhasználói élményét egyszerre nyújtva a produktivitás megfelelő szintjét és a szórakoztatást.”

Az első ventilátor nélküli, leválasztható, negyedik generációs Intel processzorral működő HP Spectre13x2 notebook és táblagép egyben. Kiemelkedő számítástechnikai teljesítményével, Beats Audio-val, 1,080 HD kijelzőjével, letisztult vonalvezetésével rugalmas eszköz, így nem kell kompromisszumot kötni a hordozhatóság és teljesítmény terén, olvashatjuk a gyártó tájékoztatójában.

A HP Control Zoneaz első Windows 8-ra optimalizált érintőképernyőt nem igénylő tapipad. A külön kiadású HP ENVY17 a világ első Leap Motion technológiával integrált notebookja, amely mértani pontossággal érzékeli az ujjak és a kéz mozgását, ezért egyszerű vele a navigálás. Negyvennégy centis (17,3 hüvelykes) átmérőjű full HD képernyője pontos és éles. A múlt héten bemutatott, sokféle divatos színben kapható HP Chromebook 14 az első Chromebook, amely negyedik generációs Intel processzorral működik.