Technology

Cisco
Forrás: ITB

Megújított hálózati eszközök vállalatoknak

Gyorsabb alkalmazások és bővülő szolgáltatások a Cisco frissített vállalati hálózati portfóliójában.

A felhő alapú és mobil alkalmazások növekvő trendjének megfelelően a Cisco tovább bővíti hálózati portfólióját. A vállalat új és frissített Catalyst kapcsolói és ISR-útválasztói nagy teljesítményű, teljesen programozható hálózati megoldásokat nyújtanak, gyorsítják az új alkalmazások és a szolgáltatások bevezetését, ugyanakkor csökkentik a rendszer teljes élettartamköltségét, olvasható a kiadott tájékoztattóban. A megoldások a most bejelentett Cisco Enterprise Networks Architecture rendszerének része.

Az architektúra a Cisco Open Network Environment (ONE) környezetét bővíti, a termékfrissítések révén a jövőben a Cisco teljes szolgáltatói és vállalati hálózati portfóliója nyílttá és programozhatóvá válik. A mostani bejelentések a többtelephelyes vállalati és fiókirodai hálózatokat érintik.

A Cisco Catalyst 6800 sorozatú kapcsolók jelenleg a legnagyobb teljesítményű Catalyst kapcsolók, amelyeket kimondottan többtelephelyes vállalati 10/40/100 Gbit/s-os gerinchálózatokhoz terveztek. Az új kapcsolók teljes hálózati programozhatóságot biztosítanak és a széles körben elterjedt Catalyst 6500 sorozatú kapcsolókkal való kompatibilitással értékálló beruházást kínálnak.

A fiókirodai alkalmazásokhoz a Cisco az új ISR 4451-AX útválasztóval bővíti az Integrated Services Router (ISR) integrált szolgáltatásokat nyújtó útválasztó családot. Teljesítmény és rendelkezésre állás tekintetében az új eszköz a legnagyobb áttörést jelenti a Cisco ISR 2004-es bemutatkozása óta.