Technology

A Fujitsu szerint csak idő kérdése, és újra a leggyorsabbak lesznek.     (forrás: Fujitsu)
A Fujitsu szerint csak idő kérdése, és újra a leggyorsabbak lesznek. (forrás: Fujitsu)
Forrás: Fujitsu

Magas szintű rendelkezésre állás kkv-knak

A Fujitsu új Primergy CX420-as fürt szervere egyszerűsített  fürtözési technológiával növeli a rendelkezésre állást, és védi az üzletmenet-folytonosságot rendszerhiba esetén.

Ahogy a különböző méretű vállalatok mindinkább az infokommunikációs eszközökre támaszkodnak az üzletvitelben, egyre nagyobb a váratlan rendszerhibák (például szerverösszeomlás) hatása, olvashatjuk a Fujitsu közleményében. Gondoljunk csak bele: egy online rendeléseket fogadó cégnél katasztrofális következményekkel járhat a megrendelések elvesztését és késedelmes teljesítésüket okozó szerverleállás.

A nagyobb rendelkezésre állást – és ebből eredően a jobb üzletmenet-folytonosságot – biztosító fejlett átállási technológia eddig túl drága és bonyolult volt a kis- és középvállalatok számára, mutat rá a Fujitsu közleménye. Az új kétnode-os Primergy CX420  megváltoztatja a helyzetet, mivel korlátozott it-szakértelemmel és -költségvetésből is lehetővé teszi a szervezetek számára a magas szintű rendelkezésre állás megvalósítását. A normál szabványos szerverekhez hasonló egyszerűséggel üzemeltethető berendezés beépített rendszerátállással fokozza a biztonságot és szorítja minimumra a technológiai problémák napi üzletvitelre gyakorolt hatását.