Technology

itb&t_1
Forrás: ITB
ITBusiness & Technology 2017

Lecsaptak a SQUAD szuperhősei!

Hagyományosan hetedik éve rendeztük meg az ITBusiness&Technology konferenciát, mégsem volt hagyományos, sőt! Felpörgettük a dolgokat és idén egyetlen napba sűrítettünk megannyi információt, tudást, beszélgetést. A nap végén pedig kiderült, melyik ICT-cég lett a tavalyi év legsikeresebbje a Top 52-es szavazásunkon.

Tudjuk, hogy a konferenciapiac mára telítődött, a résztvevők pedig nagyon is meggondolják, milyen eseményre szakítanak időt. Ezért is láttuk örömmel, hogy az ITBusiness&Technology (ITB&T) továbbra is húzó iparági rendezvénynek számít, ahová érdemes ellátogatnia a piaci szektor (akár KKV, akár multi cég) képviselőinek éppúgy, mint az állami szereplőknek. Minden idők legjobb résztvevői számát hozta az ITB-nek a február 20-i rendezvény: összesen 231-en voltak kíváncsiak az ITB&T-re.


 

Ezúttal Budapesten, a Kempinski hotelben gyűltünk össze, a konferencia vezérfonala pedig a szuperhősök világába kalauzolta a résztvevőket. Miért? Mert a mostani, döntéshozói pozícióban lévő, 30-as, 40-es éveiben járó generáció a képregényekkel, szuperhősökkel „együtt” nőtt fel. És mi az, amit a szuperhősök általában nagyon jól tudnak? Megmenteni a világot, minden helyzetben. Például egy Szupergyors Internet Projekt, Digitális Oktatási Stratégia vagy Digitális Startup Stratégia megvalósításával. Forgószínpados kerekasztal-beszélgetéseinken ezen projektek aktuális állapotát veséztük ki a konferencia technológiai blokkjában – az erről szóló, részletes írásunkat a márciusi ITBUSINESS magazinban olvashatja.


 

Természetesen érintettük a digitális átállás okozta kihívásokat és veszélyeket is a vállalatok életében, míg a stratégiai blokk a különböző generációk vezetésbeli jellemzőit, főbb személyiségjegyeit, valamint a staféta átadását-átvételét mutatta be konkrét családi történeteken keresztül – részletes írásunkat a konferencia második blokkjáról a márciusi ITBEHAVIOUR magazinban olvashatja.


 

A nap záróakkordját és egyben legfőbb újítását az a díjátadó gála jelentette, amelyet idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal szerveztünk meg. A konferenciánkat megelőző Top 52-es szavazás eredményeit itt ismerhette meg a publikum, és természetesen átadtuk a győztesnek, vagyis 2016 legsikeresebb ICT-cégének járó, már jól ismert ITB-kockát.

 A Top 52-es rangsor

1.  Invitech Solutions
2.  IT Services Hungary
3.  Quadron
4.  Balasys
5.  4iG
6.  Enterprise Group
7.  3B System
8.  Ustream, an IBM Company
9.  T-Systems Magyarország
10. NEXON

A teljes listát ITT találja!


Nagyszerű érzés több száz szakmabelit egy közös délutánra, estére összekovácsolni, és az éjfélig tartó, pezsgő beszélgetések alapján úgy érezzük, nem csak nekünk volt az.