Technology

Biztonsági ip-kamerák kis- és középvállalatoknak

Bemutatta a Schneider Electric új, kisméretű box- és dómkameráit, amelyek a 2013 során bevezetni kívánt Sarix IP kameracsalád első tagjai.

A nagyfelbontású, hálózatra csatlakoztatható ip-kamerák költséghatékony, videóalapú biztonsági megoldást nyújtanak a kis- és középvállalatok számára, olvasható a gyártó tájékoztatójában. A Pelco Sarix IL10 sorozat négy modellje ideális számos beltéri alkalmazási területhez. A kamerákkal kiváló minőségű, színes HD felvételek készíthetők, az integrált, rögzített fókusztávolságú objektív pedig pontos fókuszálást és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A távoli beállítás és felügyelet egyszerűen, webböngészőn keresztül valósítható meg. Egy lépésben konfigurálhatók olyan kamerabeállítások, mint a szín, expozíció, villogásvezérlés és adatfolyam-továbbítás. Egy kattintással készthetők továbbá JPEG-képek az élőképről dokumentálás, pozicionálás és eseményrögzítés céljából.

A kamerák két párhuzamos videófolyamot támogatnak, amelyek H.264 formátumba tömöríthetők, lehetővé téve a folyamok optimalizálását a legjobb minőség, illetve a sávszélesség/tárhely hatékony kihasználása közötti egyensúly megteremtésének érdekében.