Technology

SAS „Beyond Tomorrow” 2020. nov. 23-25.
Forrás: SAS
A SAS ingyenes, háromnapos, virtuális „Beyond Tomorrow” eseménye segít ebben!

Hogyan alkalmazkodjanak a cégek az új valósághoz?

A pandémia sok mindent megváltoztatott, így 2020-ban mindannyian alkalmazkodunk az új valósághoz: újragondoljuk a munkamódszerünket, döntéseket hozunk, kezeljük a kihívásokat. Soha semmilyen innováció vagy kezdeményezés nem gyorsította fel annyira a digitalizációs folyamatokat, mint a koronavírus és az emiatt bevezetett korlátozások. Az üzleti döntéshozóknak is gyorsan kell reagálniuk a megváltozott igényekre.

A jelenlegi helyzetre megoldásként és inspirációként a SAS egy ingyenes, háromnapos virtuális eseményt tervez, ahol ismert nemzetközi előadók és szakértők vitatják, hogy az adat és az elemzés hogyan segíthet a vállalkozásoknak és a közösségeknek talpra állni.

A háromnapos eseményen egyenesen az üzleti vezetőktől fogja hallani, hogy miként birkóznak meg az új valósággal, és milyen módszereket használnak a legokosabb és leggyorsabb döntésekhez.

November 23-án például a nemzetközileg ismert trendfigyelő és futurista, Richard Van Hooijdonk tart inspiráló előadást arról, hogy a technológia hogyan befolyásolja életmódunkat, munkánkat és üzleti tevékenységünket. A 15 szakemberből álló nemzetközi kutatócsoportjával olyan technológiai trendeket vizsgált, mint a robotika, a drón-technológia, az autonóm közlekedési rendszerek, az IoT vagy a virtuális valóság.

Ott lesz továbbá a New York Times bestseller „How to create a mind” vagy a „The Singularity is near” írója, a világ egyik vezető feltalálója, ismert gondolkodó és futurista Raymond Kurzweil is, aki november 25-én tart előadást.

A virtuális eseményen többek között bemutatják a legfrissebb példákat arról, hogyan reagálnak a vállalatok az iparágakban a világot megrendítő piaci zavarokkal szemben.

Csatlakozzon a SAS virtuális, „Beyond Tomorrow” eseményéhez!
Időpont: 2020 november 23. és 25. között.

Fő előadók, akikkel a Beyond Tomorrow háromnapos virtuális eseményen találkozhat:

  • Raymond Kurzweil, az egyik legkeresettebb szerző, úttörő feltaláló és futurista
  • Rik Vera, a Nexxworks alapító partnere és elismert főelőadó és szerző
  • Richard Van Hooijdonk, trendfigyelő, futurista, & emberi kiborg
  • Jim Goodnight, CEO, SAS
  • Oliver Schabenberger, ügyvezető alelnök, operatív vezérigazgató és technológiai vezérigazgató, SAS
  • Shukri Dabaghi, regionális alelnök, SAS CEMEA

További információ és regisztráció az alábbi linken:

https://www.sas.com/sas/events/20/beyond-tomorrow/registration.html

 

A SAS-ról 
A SAS megbízható elemzési erőforrása az olyan szervezeteknek, akik azonnali értéket keresnek az adataikban. A mély elemzési megoldásainknak és a széles körű ipari ismereteinknek köszönhetjük a visszatérő ügyfeleink bizalmát. A SAS® segítségével felfedezheti és betekinthet az adatai mögött rejlő tényezőkbe, értelmet adunk a számoknak. Ismerje fel mi működik és tegye helyre azt, ami nem. Hozzon intelligensebb döntéseket és hozza meg a lényeges változásokat.