Technology

Dell Latitude
Forrás: ITB

Érintőképernyővel is rendelhetők

Új üzleti számítógépeket mutatott be a Dell: a Latitude 7000-es Ultrabookokat, valamint a Latitude 5000-es és Latitude 3000-es sorozatot.

A termékcsalád új modelljeiben a Dell a kifinomult kialakítást a minőségi kivitelezéssel és a kompromisszumot nem ismerő tartóssággal ötvözte, olvashatjuk a gyártó közleményében. A Latitude 7000, 5000 és 3000 sorozat érintőképernyővel is megrendelhető, így az elsők között teszi az üzleti készülékeket még alkalmasabbá az ügyfelekkel folytatott kommunikációra, a diákok érdeklődésének felkeltésére, a beteggondozás vagy a munkatársak közötti együttműködés elősegítésére.

"A Latitude termékcsalád új tagjai biztosítják üzleti ügyfeleinknek azt, amire eddig is vágytak: megfizethető ár mellett teszik lehetővé az érintőképernyős technológia alkalmazását a munkahelyeken. Az új Latitude 7000-es sorozat a díjnyertes XPS és Latitude 6430u sikerére épít: biztonságot, kezelhetőséget, megbízhatóságot és a szemet gyönyörködtető kialakítást kínál. A Latitude 5000-es és 3000-es sorozatával pedig napjaink dinamikus munkavégzésének igyekeztünk megfelelni, mivel ez a termékcsalád belépő szintű megoldásokat biztosít az üzleti számítástechnika világában" - nyilatkozta Kirk Schell, a Dell végfelhasználói számítástechnikai részlegének alelnöke.