Technology

Office 365
Forrás: ITB

Előfizetéses Office csomag otthoni felhasználóknak

Mától világszerte, így Magyarországon is kereskedelmi forgalomba kerül a Microsoft Office 365 Otthoni prémium verzió, a lakossági felhasználók számára elérhető Office csomag és felhőszolgáltatás.

Az új szolgáltatás összesen öt különböző eszközön – pc-n, Windowst futtató táblagépen vagy Mac számítógépen – teszi elérhetővé a legújabb Office-alkalmazásokat, a felhőnek köszönhetően a megszakítás nélküli munkát, valamint a 20 gigabájt extra SkyDrive tárhelyet és a havi 60 perc Skype hívást, azaz egy háztartás teljes digitális felszereltségét nyújtja 29900 forintos éves vagy 2999 forintos havi díjért.

Az új Office megjelenésével a Microsoft eddigi hároméves termékmegújítási periódusa is megváltozik. A szoftver szolgáltatásai és funkciói közül számos – az Office történetében először – ezentúl a felhőből lesz elérhető, emellett a legfrissebb változatok mostantól azonnal a felhasználók rendelkezésére állnak, függetlenül attól, hogy mikor indult az előfizetésük. Így nem kell az újabb Office frissítésekkel foglalkozni a jövőben, azok automatikusan érkeznek meg.