Technology

Dell image
Forrás: www.webmastergrade.com

Egységesített megoldások minél szélesebb ügyfélkörnek

A Dell Enterprise Forum konferencián jelentette be a Dell egységesített infrastruktúra-kínálatának legújabb alkalmazás- és terhelésközpontú megoldásait.

Ezzel a cég egy teljesen új ügyfélréteg - a fiókirodák, valamint a kis- és középvállalatok - számára is eljuttatja egységesített technológiáit. A PowerEdge VRTX kifejezetten a távoli és kisméretű irodai környezetek számára tervezett egységesített informatikai megoldás, amely vállalati szintű funkciókat biztosít, helytakarékos kivitelben. A Dell megújítja Active Infrastructure termékkínálatát is, így a szervezetek javíthatják az adatközpontok hatékonyságát és az informatikai szolgáltatások minőségét.

A Dell célja, hogy olyan egységesített és előre integrált informatikai megoldásokkal támogassa az ügyfelek minél szélesebb körét, melyek megfelelnek az ügyfelek rugalmasság és egyszerűség iránti igényeinek, olvashatjuk a cég közleményében.

A legfrissebb IDC-előrejelzés szerint az egységesített rendszerekre fordított összegek összetett éves növekedési rátája a 2011-2016-os előrejelzési időszakban meghaladja az 54 százalékot. Ennek ösztönzői az informatikai műveletekhez és kezeléshez kapcsolódó költségelőnyök és hatékonyság, a gyártói megállapodások leegyszerűsödése, valamint az informatikai rendszerek frissítése során rövidebb idő alatt elért nagyobb hatékonyság.