Technology

Toshiba noteszgép
Forrás: ITB

Bivalyerős laptop a Toshibától

Processzorigényes alkalmazások futtatására hivatott a új, Tecra W50 márkajelű, nagyteljesítményű, 15,6 hüvelykes munkaállomás.

“A Tecra W50 laptopot kifejezetten nagy erőforrás-igényű üzleti szoftverek futtatására fejlesztettük ki” – mondta Sáfrányos Tamás, a Toshiba magyarországi vezetője. “Az ilyen alkalmazások üzemeltetése kizárólag nagy megbízhatóságú, erőteljes, a legújabb technológiával felszerelt munkaállomásokon lehetséges. A W50 notebook nagy sebessége, számos kapcsolódási lehetősége és egyéb funkciói révén ideális munkatárs az irodában és útközben is” – tette hozzá.

A Tecra W50 notebookokat a legújabb Intel Quad Core processzorokkal látták el, így kiválóan alkalmasak több, nagy számítási kapacitást igénylő alkalmazás egyidejű futtatására, olvashatjuk a gyártó tájékoztatójában. A GDDR5 memóriával ellátott, beépített NVIDIA Quadro grafikus egység segítségével a képfeldolgozó szoftverek használata, animációk készítése vagy a videoszerkesztési feladatok is az átlagosnál lényegesen gyorsabban végezhetők el. Az SSD vagy hibrid meghajtók segítségével a notebook bekapcsolási folyamata rendkívül felgyorsul, így annak használata még kényelmesebbé válik az irodában és az irodán kívül is.