Technology

elektronikus_adminisztráció
Forrás: morgan.edu

SZÉP kártya, e-számla

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya munkáltatói és elfogadóhelyei már elektronikus formában is kérhetik számláikat, így gyorsabb, egyszerűbb és költséghatékonyabb módon kaphatják meg bizonylataikat.

Az idei év eleje óta elektronikus formában is kérhetik számláikat az OTP SZÉP kártyabirtokosok munkáltatói és az elfogadóhelyek. Azok az ügyfelek, akik élnek a felajánlott lehetőséggel, gyorsabban és egyszerűbben hozzájuthatnak számláikhoz, mivel a Pénztárszolgáltató honlapjára belépve bármikor letölthetik számláikat, az újonnan kiállított bizonylatokról pedig e-mailben kapnak értesítést. A háttérben működő rendszer biztonságos és hitelesített működéséről a NETLOCK megoldásai gondoskodnak.

A rendszerben a NETLOCK megoldása teszi lehetővé a pdf és xml fájlok tömeges aláírását, időbélyegzését és hitelesítését. A szoftver a törvény által előírt feltételeknek megfelelő hitelesítésre alkalmas, fokozott biztonságú elektronikus aláírással és minősített időbélyegzéssel kiegészítve. A tömeges aláíró rendszerbe integrált, univerzális folyamatvezérlő segítségével komplett, hiteles elektronikus dokumentumkezelés valósítható meg.

A hitelesítő infrastruktúra részeként a minősített időbélyegzési szolgáltatást szintén a NETLOCK biztosítja, rendkívül megbízható technológiai háttérrel, amely nemrégiben került a korábbinál fejlettebb környezetbe. A NETLOCK 2013 őszétől kezdve a Docler székházban folytatja tevékenységét, miután a cégcsoport a tavalyi év során száz százalékos tulajdonrészt szerzett a hitelesítés-szolgáltató vállalatban. Az új környezet jobb infrastruktúra használatát teszi lehetővé, ami minden eddiginél magasabb szintű szolgáltatásokat eredményez.