Technology

business man
Forrás: onlinebusinessagent.com

Ötvennél is több új funkcióval bővült az SAP Business One

Immár Magyarországon is elérhető az SAP legfrissebb verziójú vállalatirányítási rendszere, a 9.0-s SAP Business One.

A kisméretű cégek számára tervezett megoldás kétféle módon, ügyfélnél telepített verzióban vagy felhőszolgáltatásként vehető igénybe, és mindegyik esetben mobileszközről is kezelhető, derül ki az SAP közleményéből.

Több mint 50 új funkcióval erősödött a rendszer, köztük például a munkafolyamatok létrehozásának lehetőségével. Növekedett a logisztikai, az üzleti partnerkezelési képessége, és integrálták az alkalmazást az Ariba Networkkel, a világ legnagyobb üzleti kereskedelmi hálózatával. A megújult fejlesztési környezet segítségével könnyebben tud a felhasználó cég a saját, speciális igényeire választ adó kiegészítéseket, úgynevezett add-on-okat készíteni. Ezzel kiterjeszthető a vállalatirányítási megoldás képessége az üzleti helyzet változásainak megfelelően.

Egyszerűbbé vált a telepítés és az upgrade is, melynek során támogatják a korábbi hagyaték rendszerekből való adatmigrációt és a szervezetek közötti adatmásolást. Az SAP Business One 9.0 jelenleg Microsoft SQL adatbázison fut, de hamarosan piacra kerül a HANA memóriaalapú számítástechnikára épülő verziója is. E platform az SAP saját adatbáziskezelőjeként, és üzleti intelligencia motorként is segíti a valós idejű cégvezetés elérését, óriási mennyiségű adattömeg kezelésekor.