Technology

11_goldengate_420px
Forrás: -

Proaktívan a bevételért

Több szakértelem, több innováció, mélyebb tudás – ez a mottója annak a rendezvénysorozatnak, amely az EMEA-régió harminc városában mutatja be a kaliforniai világkonferencia újdonságait.

Az informatikai vezetők (cio) egyre szélesebb szerepkörre tesznek szert a vállalatoknál, s proaktív tevékenységgel igyekeznek növelni cégük bevételét. Ezt a bővülő szerepkört jól mutatja, hogy a cio-k 75 százaléka már tagja a vállalati igazgatótanácsnak. Itt kedvező környezet nyílhat számukra, hogy a vállalati stratégia innovátorai legyenek. Ezt a folyamatot támogatja az Oracle azokkal az újdonságokkal, amelyeket az idei San Franciscó-i OpenWorld konferencián mutatott be az érdeklődőknek – mondta egy múlt heti sajtóbeszélgetésen Reményi Csaba, az Oracle Hungary ügyvezetője.


Kiemelte: az Oracle termékpalettája három elven nyugszik, ezek a teljeskörűség, a nyitott szabványok használata és az eszközök integrációja. Ezekre építve olyan termékeket kell létrehozni, amelyek összeillesztéséhez nincs szükség különösebb rendszerintegrációra.

Néhány termék ízelítőül: Oracle Public Cloud – előfizetés alapú hozzáférést biztosít az ügyfelek és a partnerek számára az Oracle vállalati alkalmazásaihoz, köztesszoftvereihez és adatbázis-kezelőjéhez. Oracle Social Network: az üzleti felhasználók számára lehetővé teszi, hogy a személyzeti rendszerben és saját közösségi hálózatukban rendelkezésre álló információk alapján megtalálják a vállalaton belül és a partnervállalatok között az együttműködésre alkalmas embereket.