Technology

Bank szerint a világ ...
Bank szerint a világ ...
Forrás: sbeit.com

Egy felmérés szerint az MKB NetBANKár a legnépszerűbb

Az MKB internetbankjával a leginkább elégedettek a Bankmonitor.hu használói, derült ki a független pénzügyi tanácsadó portál által készített felmérésből.

A sikerhez hozzájárult, hogy az MKB NetBANKár fejlesztése során a valós felhasználói igényekre igyekeznek reflektálni: az IND Grouppal együttműködve például speciális, a hazai piacon egyedi pénzügyi tervező modult alakítottak ki, és kellő nyomatékot adtak az esztétikus, átlátható és egyszerű megjelenésnek, olvashatjuk a pénzintézet közleményében.

Több mint félezer ügyfél válaszolt a Bankmonitor.hu internetes banki szolgáltatásokra, az általuk használt internetbankra, mobilalkalmazásokra vonatkozó kérdéseire. A felmérésben résztvevőknek design, kezelhetőség és funkciók szerint kellett értékelniük az általuk használt bankfelületeket. Kiemelkedő szolgáltatásaival az MKB Bank mindhárom kategóriában első helyezett lett.

Az MKB Bank szerint a sikerben feltehetően szerepet játszott az IND-vel közösen létrehozott személyes pénzügyek modul: ez lehetőséget ad az internetbankot használó ügyfeleknek, hogy pénzügyi helyzetüket modellezzék, költéseiket, bevételeiket szemléletes diagramok segítségével áttekinthetővé tegyék, elemezzék. A szolgáltatás révén könnyen átlátható, hogy mire és mennyit költenek, illetve megtakarítási célokat is kitűzhetnek maguk elé.