Technology

ivsz logó
Forrás: ITB

Panelbeszélgetést szervez az IVSZ a szoftverexportról az Innotrends konferencián

A Nemzeti Innovációs Hivatal az IVSZ és a hazai kutatási, fejlesztési és innovációs (KFI) szektor szakmai partnereinek közreműködésével Innotrends Hungary 2013 konferenciát és szakkiállítást szervez Budapesten, a Millenáris Parkban.

Laufer Tamás, az IVSZ elnöke a konferencia második napján „A magyar tudás exportja” című szekciók nyitóelőadásának keretében ismerteti, hogyan válhat az innováció és a hazai szoftverexport a gazdaságfejlesztés motorjává, amely után a témában érdekelt nagyvállalatok, kkv-k és startupok vitatják meg a jelenlegi helyzetet.

Az Innotrends Hungary 2013 a hazai KFI élet teljes spektrumát lefedő rendezvény, amelynek célja alkalmat teremteni a kutatás, fejlesztés és innováció eredményeinek méltó reprezentálásához, jövőbeni céljainak és az azokhoz szükséges peremfeltételek felvázolásához, megvitatásához. Az IVSZ a hazai szoftverexportban rejlő lehetőségekről szervez egy panelbeszélgetést, amelyben a magyarországi 180 milliárdos szoftver- és ikt szolgáltatás export jelenéről és jövőjéről esik majd szó.