Technology

Élen jár a Dell a flash tárolók szállításában

Bejelentette a Dell legújabb flash alapú storage megoldását. Egy friss felmérés szerint az informatikai vezetők a céget választották a flash-/SSD-telepítések első számú szállítójának.

A több mint 550 globális vezető megkérdezésével készült ITIC/Storage Strategies NOW felmérés szerint a Dell megoldása a rivális gyártók megoldásait hat vagy több százalékponttal felülmúlja. A felmérés emellett arra is rávilágít, hogy a válaszadók 32 százaléka jelenleg is használja a flash-/SSD-technológiákat, vagy már konkrét terve van azok bevezetésére.

"A Dell az egyetlen jelentős szállító, amely versenyképes és gazdaságos flash-alapú tárolási szolgáltatást kínál a piacon. A legújabb storage megoldásunkkal teljes funkcionalitású tárolótömbökbe integráltuk a flash-tárolókat, és vállalati szolgáltatásainkkal - mint a rétegzett tárolás, a replikáció és a felügyeleti megoldások - nagy teljesítményigényű adattárolást biztosítunk ügyfeleinknek" - mondta Alan Atkinson, a Dell Storage üzletágának alelnöke és ügyvezetője.