Technology

Festipay_Prepaid
Forrás: Flow
Fizetni így is lehet

Már használható a Festipay Prepaid kártya

Augusztus 10-én a Sziget Fesztiválon debütál a Festipay Prepaid kártya. A kártya a fesztivál után világszerte minden MasterCard-elfogadóhelyen is használható lesz.

Startolt a Sziget, ez azt is jelenti, hogy a fesztiválon használható először a Festipay Prepaid kártya - a Sziget után pedig minden MasterCard-elfogadóhelyen használható lesz világszerte.

A bankfüggetlen, online vásárláskor is biztonságot nyújtó kártyára már az előregisztrációs időszakban is nagy érdeklődés mutatkozott. Sokan voltak ugyanis, akik a hivatalos kibocsátás előtt regisztráltak annak érdekében, hogy elsőként jussanak hozzá a limitált, névre szóló kártyához. Akik lemaradtak a határidőről, azoknak a Festipay postai úton kézbesíti a kártyát, az anonim kártyát pedig a Sziget Fesztiválon a Festipay Prepaid Pointon lehet kiváltani (10-22 óra között), vagy megrendelni ITT.

A kártya elindulását július 7-én jelentette be a Festipay, a MasterCard és a Sziget a Balaton Soundon. A prepaid egyik legnagyobb előnye, hogy tulajdonosa folyamatosan kontrollálni tudja kiadásait, hiszen a kártya csak az előre rátöltött összeg erejéig használható.