Technology

MiniCRM_201601_580
Forrás: MiniCRM
Megtérül a befektetés

Érje el üzleti céljait CRM-mel!

Az új év kiváló lehetőség arra, hogy átgondoljuk az előző évet és meghatározzuk azokat a területeket, amelyeken fejlődnünk kell. Ahhoz, hogy sikeres legyen 2016-ban és elérje kitűzött céljait, költöztesse cégét CRM-be!

CRM-mel kiválóan lehet vezetni az értékesítést, marketinget, ügyfélszolgálatot, sőt még a toborzással és eseményekkel kapcsolatos folyamatokat is. Emlékeztet a teendőkre, priorizálja azokat, és bizonyos folyamatok automatizálásával időt spórol Önnek. Egy felhő alapú CRM-rendszer, mint amilyen a MiniCRM is, az információkat áttekinthetően, az érintettek számára azonnal elérhető módon kezeli. Minden előzményt és elérhetőséget megőriz az ügyfelekről, így a helyettesítő kolléga sem lesz gondban, ha valaki szabadságra megy.

MiniCRM használatával azokra az érdeklődőkre összpontosíthat, akikkel tényleg megéri foglalkozni. Ehhez meg kell határoznia, ki minősül cége számára célcsoportnak, VIP érdeklődőnek, vagy nem célcsoportnak, valamint azt, hogy az adott érdeklődő mennyire áll közel a vásárláshoz. Ezután a rendszer megmutatja, kivel érdemes kiemelten foglalkozni és teendőit is eszerint rendezi sorrendbe.

Idén figyeljen jobban meglévő vevőire és építsen ki bennük bizalmat! Ha ők elégedettek, biztosan ajánlani fogják termékét másoknak is. Elégedettségüket weboldalára elhelyezett űrlappal tudja legkönnyebben mérni. Az űrlapot készítse el MiniCRM-mel, így a visszajelzések egyből bekerülnek rendszerébe.

Kezdetben egy kis időt kell szánnia arra, hogy igényei szerint kialakítsa CRM-rendszerét. A bevezetésbe fektetett energia viszont többszörösen megtérül!