Technology

AH_ajanlo
Forrás: Antenna Hungaria

Internet és mobil a tévészolgáltatótól

Október 1-jétől az Antenna Hungária (AH) lakossági szolgáltatása, a MinDig TV Extra tovább bővíti szolgáltatásainak körét: vezetékes internet-, valamint családbarát mobil hang- és internetcsomagokat is kínál.

Az új csomagok elindításának elsődleges célja a meglévő MinDig TV Extra előfizetők körében az ügyfelek elégedettségének növelése, valamint hatékony megtartásuk. Az AH az előfizetőszám jelentős növekedését is célul tűzte ki többek között egyes értékesítési csatornák (például D2D) újraindításával.

Wilhelm Zsolt, a Netfone Telekom vezérigazgatója, Kápolnai András ügyvezető igazgató és Szabó Péter lakosságiüzletág-vezető, Antenna Hungaria
Wilhelm Zsolt, a Netfone Telekom vezérigazgatója, Kápolnai András ügyvezető igazgató és Szabó Péter lakosságiüzletág-vezető, Antenna Hungaria

A cég kibővülő szolgáltatás-portfóliója elsősorban azoknak a családoknak jelenthet reális alternatívát, akik költséghatékonyabb megoldást keresnek az internet és tévés szolgáltatások igénybevételére, illetve a „Minden, ami kell” szlogen jegyében a vezetékes telefont már nem használják, és nem is kívánnak érte fizetni. Az AH a tévés csomagjaihoz hasonlóan egyedülálló választási lehetőséget biztosít az előfizetőknek, a legkisebb tévés csomag mellé is választható a legnagyobb netcsomag és fordítva is, tehát az előfizető rugalmasan állíthatja össze a kívánt szolgáltatáscsomagot az igényeinek megfelelően. Az előfizetők a MinDig TV Extra ügyfélszolgálati pontjain, honlapján és call centerén keresztül rendelhetik meg az összes szolgáltatást.

Az új vezetékes internet, mobil hang- és adatszolgáltatások az AH és a Netfone Telecom közti megállapodás alapján indulnak el, a műszaki hátteret a Netfone Telecom biztosítja, amelynek szolgáltatási portfóliója tavaly az egyik nagy szolgáltatóval kötött MVNO szerződésnek köszönhetően egészülhetett ki mobilszolgáltatással. Ezen szolgáltatásait kis- és nagykereskedelmi partnerségben is értékesíti.


MinDig TV Extra családbarát mobilcsomag

Havdíj: 9900 Ft. Ezért maximum 4 sim-kártyán összesen az első három hónapban 400 percet, a negyedik hónaptól pedig 8900 Ft lebeszélhető keret mellett 28 Ft-os percdíjért telefonálhatnak a csoport tagjai.


Novembertől változnak a MinDig TV Extra televíziós csomagjai is, a Story4 és a Nickelodeon csatornák elindításával a digitális földfelszíni televíziós platformon a 25 legnézettebb magyar nyelvű csatorna mindegyike megtalálható lesz a kínálatban.

A MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós csomagjaira 112 ezer háztartás fizet elő országszerte. Piackutatásokból az derült ki, hogy az előfizetők leginkább a televíziós programkínálat további tartalmi módosítását, valamint a vezetékes és vezeték nélküli internet-előfizetési lehetőséget várták az AH-tól.

 

 Javul a hozzáférhetőség

Ősszel jelentősen kibővíti az AH a személyes ügyintézés lehetőségét is. Az év végéig hét újabb ügyfélszolgálati iroda nyílik Szombathelyen, Debrecenben, Pécsett, Kecskeméten, Nyíregyházán, Győrben és Békéscsabán. A debreceni iroda már október 9-től, a szombathelyi pedig október 14-től várja jelenlegi és leendő ügyfeleit.