Technology

ch24_2014
Forrás: ch24.org

Jubileumi versenyhez jubileumi esemény

Már zajlanak az e hét végén lezajló, jubileumi (15.) Nemzetközi 24 órás Programozóverseny, a Challenge24 az előkészületei. Idén a verseny mellett helyet kap a Challenge24 Piknik rendezvény is, mellyel a szervezők új módon és keretek között adnak lehetőséget a magyar informatikai élet meghatározó cégeinek a bemutatkozásra. 

A it-s piknik keretében a cégekkel való beszélgetés fókuszában a munkahelyeken felmerülő kihívások, az ezek megoldásához szükséges szakmai és szakmán túli tudás, illetve a hazai it-piac cégei által képviselt értékrendek állnak.

A résztvevők kötetlen formában ismerkedhetnek meg a legkülönbözőbb feladatokkal és legmeghatározóbb vállalkozásokkal, babzsákokon, pokrócon beszélgetve, feladatokon együtt gondolkodva.

A rendezvény látogatása ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött: http://piknik.ch24.org.

Lehetett találkozni a Challenge24 versenyzőivel is a jún 25-ei International Geek_Together™ Special Edition - Challenge24 Warmupon, amelyet az IseeQ segítségével harmadik alkalommal rendeztek meg a verseny -1. napján. Erre a – csak magyar csapatok részvételével zajló – Challenge24 Magyar Kupa résztvevő csapatai is meghívást kaptak. A Magyar Kupa a legjobb magyar csapatok számára ad lehetőséget a 24 órás versenyen való megmérettetésre, melyen színes, különböző típusú és nehézségű feladatokkal kell megbirkózniuk, szintén értékes nyereményekért.