Technology

Start_runners
Forrás: Reuters

Excel-szakértő kerestetik!

A Training360 oktatóközpont a Microsoft Magyarország támogatásával Excel-bajnokságot szervez június 11-én a 18–22 éves, iskolai jogviszonnyal és magyar állampolgársággal rendelkező diákok és hallgatók számára.

Keressük Magyarország fiatal Excel-guruját! Mutasd meg, mit tudsz a legnépszerűbb Office termékből, vidd el az értékes nyereményeket és akár Te is képviselheted majd Magyarországot az augusztusi texasi világbajnokságon!

Ha úgy érzed, te is ott vagy a legjobb „excelesek” között, ne habozz, jelentkezz a versenyre! A legjobbakat értékes nyereményekkel jutalmazzuk. Magyarországon az elsők között szerezheted meg Microsoft Office Specialist (MOS) minősítést, a verseny győztese pedig részt vehet a nyárvégi, Dallasban megrendezendő MOS világbajnokságon.

A hazai Office-bajnokságra nevezési, illetve részvételi díj nincs. Regisztrálj a Training360 weboldalán legkésőbb június 9-én éjfélig, az online vizsga június 11-én lesz. A bajnokságon Microsoft Excel 2010 vagy 2013 verzióban indulhatsz. A versenyen való induláshoz Windows 7 vagy frissebb és az Excel általános ismeretével kell rendelkezned. Mivel a hazai verseny a világbajnokság előválogatója, a verseny feladatait angol nyelven készítettük el, ezért nem árt, ha „excelül” és angolul is egyaránt jól tudsz.