Technology

ivsz_nyitokep
Forrás: ITB

Új vezetőséget választott az IVSZ

Május 20-án lezajlott az IVSZ Szövetség a digitális gazdaságért közgyűlése, ahol a szokásos szervezeti és közgyűlési feladatokon túl új elnökségi tagokat is megválasztottak.

A legjelentősebb módosítás az új alelnöki pozíció bevezetése: Jakab Roland, az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója, mostantól az IVSZ Digitális Transzformációért felelős alelnöke.

 


 

 

Az IVSZ megújult elnökségében mandátumot kapott Bánhegyi Zsófia, a T-Systems kommunikációs vezetője mint a multinacionális vállalatok tagozatának vezetője; Ambrus Zsolt, az XAPT ügyvezetője, mint a nagyvállalati tagozat vezetője; Both Vilmos, a Bottom Line ügyvezetője, mint a mikro- és startup-tagozat vezetője; melynek korábbi első embere, Vicze Gábor, az Innomine Group ügyvezetője mostantól a kkv-tagozat vezetéséért felel.

 


 

 

Általános elnökségi tagként szavazta meg a közgyűlés Veres Zsoltot (az IBM kelet-közép-európai régiójának kormányzati ügyekért és intézményi ügyeiért felelős vezetőjét); Vinnai Balázst (a Mysis vezérigazgatóját); Wenczel Richárdot (az EMC Magyarország Vmware country managerét), és általános elnökségi tag lett még Gacsal József (a Fujitsu Hungary értékesítési igazgatója) is.

 


 

 

A számvizsgáló bizottság tagjai: Kornis György (Számadó Kft.); Klotz Tamás (Telenor); Moczó István (Oracle); az etikai bizottság új összetétele pedig: Bartók Sándor Péter (BSP); Érdi-Krausz Gábor (Magyar Telekom); Farkas József (HP Magyarország); Gulyás Imre (Szinva Net); illetve Veréb Elemér (Provice).