Technology

cio_workshop
Forrás: theholics.co.kr

Meghirdette szakmai workshopjait a VISZ

A Vezető Informatikusok Szövetsége, a magyar informatikai piac legnagyobb, meghatározó vásárlóit tömörítő társadalmi szervezet, idén is meghirdette a kizárólag tagjai számára elérhető szakmai workshopjait.

A havi rendszerességgel, minden hónap utolsó szerdáján megtartott VISZ-workshop keretében a részt vevő CIO-k szakmai előadásokat hallgathatnak meg, és olyan ismeretekhez juthatnak, melyeket a napi gyakorlatban is használva növelhetik cégük IT-hatékonyságát. Megalapozott érveket kaphatnak fejlesztésekhez, új ötleteket a folyamatok racionalizálásához, korszerű módszereket szervezetük irányításához. A VISZ tevékeny szerepet kíván vállalni ezáltal az informatikai szektor szereplői közti érdekegyeztetésben, a közös vélemény kialakításában.

A Vezető Informatikusok Szövetségének 2015-re tervezett programjairól és a belépés feltételeiről pedig itt tájékozódhat: további információ:
http://mvisz.hu/index.php/bemutatkozas/belepes-szervezetunkbeTegye könnyebbé a munkáját, tartsa tudását napra készen! Ebben segít Önnek a Vezető Informatikusok Szövetsége. Legyen ön is aktív tagja a Szövetségnek, és vegyen részt szakmai workshopjain, hogy megtudja, hogyan csinálják mások!

További információ: https://www.facebook.com/mvisz

(X)