Security

Védelem a láthatatlan fenyegetések ellen is

Négy új terméket jelentett be a Dell, amelyek a legújabb informatikai megoldások veszélyeinek kezelésére hivatottak.

A Dell Connected Security stratégiáján belül kidolgozott megoldások segítenek a vállalatok legösszetettebb biztonsági és megfelelőségi problémáinak megoldásában, a végponttól kezdve az adatközponton át egészen a felhőig, olvashatjuk a fejlesztő közleményében.

A Dell Connected Security termékcsaládjához tartozó DellT One Identity Cloud Access Manager, a DellT SonicWALL NSA 2600 következő generációs tűzfal, a DellT ChangeAuditor 6.0, valamint a DellT InTrustT 10.7 a gyártó szerint minden eddiginél hatékonyabb védelmet biztosítanak. Emellett lehetővé teszik a vállalatok számára az adatok gyűjtését, elemzését, valamint a jelentéskészítést és a proaktív eljárásokat a biztonsági fenyegetések kezelése során.

A Dell Connected Security a SecureWorks és a Dell Data Protection and Encryption felügyelt biztonsági szolgáltatások mellett olyan megoldásokkal védi az adatokat - legyenek azok a hálózaton, a felhőben vagy a mobileszközökön - amelyek prediktív, környezetfüggő módon észlelik a láthatatlan fenyegetéseket, és védelmet nyújtanak ellenük.