Security

veracomp_Freepik_drobotdean.jpg
Forrás: drobotdean@Freepik
Nyolc nemzetközi fiókhoz csatlakozik

Új IT-biztonsági disztribútor Magyarországon

Április 2-án Veracomp megkezdi disztribútori tevékenységét Magyarországon – a közép-európai régió egyik kiemelt jelentőségű piacán. A vállalat az értéknövelt szolgáltatásokat nyújtó képviseleti modellben hisz, korszerű megoldásokat biztosít az integrátor cégeknek, emellett támogatja marketing és üzleti tevékenységeiket is.

„Magyarország az egyik legfontosabb közép-európai ICT-piac. Büszkék vagyunk rá, hogy egy kellően tapasztalt és képzett csapattal léphetünk be erre a piacra", mondta Adam Rudowski, a Veracomp Csoport vezérigazgatója. „A kezdetektől magas szintű szakértelmet biztosítunk az értékesítés előtti és utáni folyamatokban is. Partnereink az üzleti tanácsadással, esettanulmányokkal és műszaki támogatással kapcsolatos regionális ismereteinkre is támaszkodnak. Ebben az évben a következő területeken bővítjük gyártói portfóliónk: biztonság, egységes kommunikáció és a hálózati tárolás. A Veracomp a régióban több mint 150 márkát kínál a kis- és középvállalati, nagyvállalati és a telekommunikációs piacoknak, ezek nagy része hamarosan elérhető lesz kínálatunkban", tette hozzá.

A vállalkozás magyarországi indításával a Veracomp üzleti partnerei számára hozzáférést biztosít fejlett kiberbiztonsági megoldásokhoz, amelyeket a felhasználók és a független szakértők, például a Gartner is nagyra értékelnek. A kínálat olyan gyártók termékeit tartalmazza, mint a Gigamon, Infoblox, Proofpoint, Tenable. Ezek a gyártók magas szintű IT biztonságot garantálnak, beleértve a DNS támadások és az adatvesztés elleni védelmet, továbbá betekintést biztosítanak a hálózatba és elemzik az adatforgalmat. A rendszerintegrátorok már áprilisban elérhetik a Primary Storage Array megoldásokat is, amelyeket a szegmens globális vezetője, a PureStorage nyújt. 2020 második negyedévétől pedig további gyártók portfólióba kerülése várható.

„Magyarországi partnereink számíthatnak a Veracomp csapatának teljes elkötelezettségére. Biztosítjuk számukra a szükséges szakértelmet és szakmai tanácsokkal látjuk el őket. A biztonsági megoldások területén sokéves tapasztalattal rendelkező, képzett személyzet áll rendelkezésükre", kommentálta Fórján Tamás, a Veracomp Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Veracomp Magyarország csatlakozik a Veracomp Capital csoportot alkotó 8 nemzetközi fiókhoz. A többi helyi képviselethez hasonlóan műszaki és üzleti támogatást biztosít, valamint szakértői ismeretekkel látja el partnereit.