Security

További biztonsági funkciókkal bővítette PowerEdge VRTX megoldását a Dell

Az első kimondottan távoli és kisméretű irodai környezetek számára tervezett egységesített informatikai megoldás helytakarékos kialakításának, funkcióinak, árának és teljesítményének köszönhetően világszerte egyre népszerűbb a különböző szegmensekben működő vállalatok körében, olvashatjuk a gyártó közleményében.

A PowerEdge VRTX továbbfejlesztett szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy az ügyfelek még nagyobb biztonságban tudhassák üzletileg kritikus adataikat. Az AppAssure adatvédelmi szoftverének felhasználásával a Dell további mentési és helyreállítási funkciókkal egészítette ki a PowerEdge VRTX megoldását. A kiegészített biztonsági szolgáltatás segítségével percek alatt helyreállíthatók az adatok, továbbá folyamatosan ellenőrizhetők és frissíthetők a biztonsági másolatok is.

„A PowerEdge VRTX rendszert az alapoktól kezdve úgy terveztük, hogy egyedülálló megoldást nyújtson a vállalatok számára. Az ügyfelektől, illetve partnerektől kapott visszajelzések messze túlszárnyalták elvárásainkat, és ez motivál minket abban, hogy az további újításokat vezessünk be” – mondta Brian Payne, a Dell Szerver Megoldások rézlegének vezetője.