Security

Prianto-Acunetix.jpg
Forrás: Prianto GmbH

Együttműködés a webbiztonsági termékek piacán

Disztribúciós együttműködésre lépett az Acunetix (az internetes biztonsági megoldások globális piacvezetője a weboldal- és webszerver-sérülékenységvizsgálat területén) a Prianto értéknövelt szoftverdisztribútorral az Acunetix-termékek európai értékesítésének növelésére.

Ez az együttműködés lehetővé teszi a Prianto számára az automatizált webes alkalmazásbiztonsági szoftverek forgalmazását Közép- és Kelet-Európában. Jól példázza továbbá a Prianto és az Acunetix közös elkötelezettségét a biztonságos, zökkenőmentes élmény biztosítása iránt mind a végfelhasználók, mind az adminisztrátorok számára. A Prianto Hungary jólképzett szakértői csapata szorosan együttműködik az Acunetix-szel annak érdekében, hogy sikeresen bővítse a vállalat európai partnerhálózatát és növelje forgalmát.

Prianto – háttérinformáció 
A Prianto céget 2009-ben alapította egy, az IT-biztonság terén széles körű ismeretekkel rendelkező, tapasztalt vezetőkből álló csapat, akik a speciális dedikált disztribúciós igények kielégítését tűzték ki célul. A „fair play” értéknövelt szoftverdisztribútorként pozícionált Prianto az elmúlt években az európai, USA és kanadai IT-piacokat is lefedő vállalatcsoporttá nőtte ki magát.
A Prianto az értékeken, kultúrán és üzleti gondolkodásmódon alapuló vezetés mellett a tudás és kompetencia alapú disztribúció képviselője. Elkötelezett a partnerei mellett, kizárólag IT-viszonteladók, -rendszerintegrátorok és menedzselt szolgáltatókon keresztül értékesíti innovatív szoftvermegoldásait, melyek a digitális transzformációt, a felhőbővítést, az IT-biztonság, illetve a hatékony IT-menedzsment elérését támogatják. - Egyszerű megoldások összetett problémákra és kihívásokra!
A One Identity, Quest Software, Unitrends, Syslog-Ng, Runecast, SolarWinds, Flexera, NitroPdf, TeamViewer, Veriato, Acunetix, SmartBear, Macrium és a Droplet Computing a Prianto legfontosabb szoftverbeszállító gyártói partnerei.
Kiemelt IT-területek: biztonság, virtualizáció, adatbázis-menedzsment, hálózatmenedzsment, identitás- és hozzáférés-kezelés, adatmentés és adat-visszaállítás, sérülékenység-menedzsment, felhőmigráció, teljesítményfelügyelet, Microsoft platform (Azure, Active Directory, Exchange, Office365, Sharepoint, SQL Server, Teams, Groupwise, Lotus Notes) kezelése, úgymint security, audit, migráció, konszolidáció, monitoring és megfelelőség.
www.prianto.hu
Acunetix – háttérinformáció
Az Acunetix az IT-biztonság egyik vezető képviselője; elsőként fejlesztett 100% dedikált és automatizált websebezhetőségi szkennert.
Világszerte több mint 4000 vállalat, többek között a NASA, az American Express és a U.S. Air Force bízza az Acunetixre, hogy vállalati politikájához és a fejlesztési életciklusához igazodva megóvja annak vagyonát.
Az Acunetix széles körű, automatikus penetrációs tesztelő eszközkészlettel rendelkezik, ami lehetővé teszi a biztonsági elemzők számára, hogy teljes sérülékenységi vizsgálatot végezzenek, és elhárítsák az észlelt fenyegetéseket.
Az Acunetix, melynek globális központja Máltán és észak-amerikai székhelye Austinban, Texasban található, ügyfelei közé sorolhat számos Fortune 500 vállalatot a banki, oktatási, egészségügyi, kormányzati, védelmi és technológiai iparágakból.