Menedzsment

facebooking_serchenginejournal.jpg
Forrás: searchenginejournal.com
#maradjotthon #maradjkapcsolatban #homeoffice #maradjhatékony #felajánlás

Ingyenes segítség a hatékony vállalati kommunikációhoz

Az élet nem állhat meg. A home office egyik legnagyobb kihívása, hogy a vállalaton belüli adatáramlás, kommunikáció zökkenőmentes maradjon. Ebben viszont sok vállalatnak segítségre van szüksége.


Mi ebben tudunk segíteni: használja 90 napig ingyen a hrMaster három, dolgozói kommunikációt támogató modulját.

A Dolgozói kommunikációs modul pontosan úgy működik, mint a már ismert közösségimédia-megoldások. A Facebook News hírfolyamnál megszokott módon itt a posztolás, az erre adott reakciók, szavazás kiírása mind-mind elérhető. A vállalaton belüli, szabályozható hírfolyam a céges történések, hírek vérkeringésében tartja a dolgozókat, miközben a reakciókra, felmérésekre is teret ad.

A Dokumentumtár modullal mappákba szervezetten lehet vállalati dokumentumokat, fájlokat elérhetővé tenni a cég dolgozói számára.

A Dolgozói felmérés modul képes hatékonyan és felhasználóbarát módon támogatni a megkérdezéseket és menedzselni a felmérési folyamatot. Nincs szükség a kérdőívek manuális feldolgozására, mert a rendszer automatikusan állít elő vonzó megjelenésű riportot a projekt folyamán és lezárását követően.

Regisztrációért, a fenti három modul ingyenes, 90 napig tartó használatáért kattintson IDE!

Fogjunk össze! Segítünk vállalatának, hogy a kényszerűbb, hosszabbra nyúlt home office-ban is hatékonyan, jól kommunikálva dolgozhasson.