Menedzsment

Gulyas_Peter_Quadron
Forrás: ITB

Új ügyvezetővel és új névvel folytatja tovább a Quadron

Gulyás Péter váltja az ügyvezetői székben Harold Teasdale-t a Quadronnál, és a vállalat neve is változik a könnyebb beazonosítás érdekében.

Új fejezet jön az informatikai piacon még fiatalnak számító Quadron életében: a vállalat ügyvezetését Gulyás Péter vette át, aki 2014-től a cég kereskedelmi és marketing vezetői pozícióját töltötte be. Az IT biztonsággal foglalkozó vállalat április végén jelentette be a Quadron D.C.-re (Defense Center) keresztelt új szolgáltatását, amely egy kibervédelmi központ megnyitásával ősztől folyamatos IT biztonsági felügyeleti szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. A központ megnyitása és az új szolgáltatás bevezetése teljes embert kívánt, így a korábbi ügyvezető, Harold Teasdale partnerként tevékenykedik tovább.

„Számos pozitív visszajelzés érkezett a piacról a Quadron D.C. elindítása kapcsán, sőt már nemcsak a régióból, hanem a közel-keletről is kaptunk megkereséseket. Éppen ezért hoztuk meg közösen azt a stratégiai döntést, amit már a vállalat megalakításakor lefektettünk, hogy ha az új szolgáltatásunk megkívánja Harold teljes és osztatlan figyelmét, akkor átveszem tőle az ügyvezetői feladatokat. Reményeim szerint a már beindított közel-keleti projektjeinket vezetésemmel sikerre tudjuk vinni a közeljövőben”, mondta Gulyás Péter.

Változott a cég neve is: az elmúlt év tapasztalatai azt mutatták, hogy – főleg külföldön – a Quadron bejegyzett nevét nem tudják a tevékenységhez kötni, ezért a vállalat Quadron Kibervédelmi Kft-ként folytatja tovább működését a könnyebb beazonosítás érdekében.