Menedzsment

kereskedelmi kapcsolat business relationship
Forrás: ITB

Bejelentette új vezetőségét a PayPal

A PayPal közép és kelet-európai leányvállalata a napokban jelentette be új menedzsmentjét.

A Damien Perillat regionális ügyvezető által irányított szakembergárda célja a nemzetközi online kereskedelem felpezsdítése a régióban olyan innovatív megoldásokon keresztül, mint a PayPal mobil eszközökre fejlesztett alkalmazása. A Matt Komorowski értékesítési- és Ganna Yevtushenko üzletfejlesztésért felelős vezetővel kiegészülő csapattal a vállalat tovább szeretné növelni a vásárlók, a kereskedők, a banki partnerek és a mobilszolgáltatók elkötelezettségét a régióban.

Damien Perillat, az új ügyvezető.
Damien Perillat, az új ügyvezető.

Damien Perillat, az újonnan kinevezett ügyvezető a következőket nyilatkozta: „Közép- és Kelet-Európa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elektronikus kereskedelem területén az elmúlt néhány évben. Hisszük, hogy a PayPal hozzáadott értéke piacképes előnyöket nyújt mind a kereskedőknek, mind pedig a vásárlóknak. Elsődleges prioritásunk a nemzetközi kereskedelem lesz a régióban, amely már jelenleg is az összes PayPal fizetés 25%-át adja világszinten, az arány pedig a szóban forgó országokban még magasabb. Vállalatunk igazi többcsatornás értékesítést tesz lehetővé a kereskedőknek, és tudjuk, hogy az olyan megoldások, mint a mobiltelefonos fizetés jelentik a siker kulcsát egy világban, ahol az online és az offline kereskedelem határai egyre inkább összemosódnak” – mondta el az ügyvezető.

Az új menedzsment tagjai különböző közép-európai piacokról származnak, és velük a PayPal globális tapasztalatainak és megoldásainak átadására törekszik majd a helyi partnerek számára. A vállalat lehetővé teszi majd a pénzügyi vállalatoknak, hogy gyorsabban utaljanak online és offline egyaránt. A PayPal a helyi kereskedőket is segíteni fogja forgalmuk és bevételeik növelésében azzal, hogy egyszerűen teszi elérhetővé és láthatóvá őket felhasználók milliói számára a régióban és világszerte egyaránt.

A PayPal kelet- és közép-európai leányvállalata az alábbi piacokért felel: Albánia, Andorra, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Észtország, Finnország, Görögország, Magyarország, Izland, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Lengyelország, Románia, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna.