Menedzsment

business
Forrás: screamable.com

Új vezérigazgató a CE On-Demandnál

A regionális felhőszolgáltató CE On-Demand közgyűlése arról döntött, hogy a vezérigazgatói tisztséget mostantól Soós Tamás tölti be.

Soós Tamás, az új vezér.     (forrás: CE On-Demand)
Soós Tamás, az új vezér. (forrás: CE On-Demand)

Soós Tamás 15 éves múlttal rendelkezik az it szakmában, különösen sok tapasztalata van a kis- és közepes vállalkozások nagyvállalati ügyfeleknek nyújtott it szolgáltatásában. A vezérigazgatói székben William Szentágotayt váltja fel, aki egyébiránt tagja marad a CE On-Demand vezetőségének. “Örömmel veszem át a CE On-Demand irányítását, és támogatom a vezetőséget a cég küldetésének megvalósításában: minél több sikeres, és önálló felhőszolgáltatóként működő viszonteladó partner létrehozásában” – mondta Soós Tamás, a CE On-Demand új vezérigazgatója.

Soós Tamás (41) korábban az Eiger tanácsadó cég vezetője volt, 2004-ig pedig a Fornax rendszerintegrátor vállalat projektigazgatói pozícióját töltötte be. Egyetemi végzettséggel és MBA címmel rendelkezik, 5 nyelven beszél. Tizenöt év tapasztalata van a kis- és közepes vállalkozások nagyvállalati ügyfeleknek nyújtott it szolgáltatásainak tervezésében és kivitelezésében. Szabadidejében több alapítvány munkáját is segíti, és számos társadalmi felelősségvállalást ösztönző kezdeményezés támogatója. Budafokon él feleségével és két gyermekével.

Kovács Viktor, a CE On-Demand alapítója és a felügyelőbizottság elnöke elmondta: “a 2008-as alapítás óta azon dolgozunk, hogy megmutassuk befektetőinknek és az iparág többi szereplőjének: egy magyarországi székhelyű cég is képes nemzetközi sikerekre, és méltó helye van a világ legnagyobb felhőszolgáltatói között. Tamás azt a szakmai profizmust, minőséget és dinamizmust testesíti meg, amely mindig is jellemezte a CE On-Demandot. Billnek ezúton is szeretnénk köszönetet mondani, amiért kitartó és kemény munkájával támogatta a cég eddigi legnagyobb földrajzi terjeszkedését az elmúlt másfél évben. Vezetőségi tagként továbbra is számítunk tanácsaira és útmutatására” –tette hozzá.