Munkaerőpiac

Szerethető Munkahely 2020
Forrás: dailyfulfilment.com
150 kkv, 35 nagyvállalat és 10 erdélyi cég

Idén is a legszerethetőbb munkahelyek között

Ismét a TOP 35 legszerethetőbb hazai nagyvállalat egyikének választották a Vodafone-t. A DreamJo.bs.hu karrierportál minden évben meghirdeti a Szerethető Munkahelyek Díjat, amelyet a portál álláskeresői, valamint egy szakmai zsűri szavazatai alapján ítélnek oda nagyvállalati, kkv, valamint erdélyi cég kategóriákban. A Vodafone Magyarország idén harmadik alkalommal szerepel a díjazottak között, a közönségszavazáson pedig a harmadik legnépszerűbb munkahelynek választották a portál álláskeresői.

Sikert aratott a Vodafone az idei „Szerethető Munkahelyek Díj 2020” díjátadón. Az eseményen azokat a cégeket ismerték el, amelyek a neves szakmai zsűri ítélete, valamint az álláskeresők szavazatai szerint a legnépszerűbbnek és munkahelyi értékeik, illetve a karrieroldal felületén elérhető profiljuk alapján a legvonzóbbnak bizonyultak a felhasználók számára. Az idei verseny különlegessége, hogy a pályázó cégek a pandémiára adott válaszukat és intézkedéseiket is megjelenítették a DreamJo.bs profiljukon.

A megmérettetésre idén rekordmennyiségű pályázat – a tavalyi háromszorosa – érkezett. Összesen több mint 1100 cég nevezett a versenyre, közülük 35 nagyvállalat, 150 kkv és 10 erdélyi cég nyerte el a rangos HR-elismerést. A Vodafone Magyarország harmadik éve szerepel a „Szerethető Nagyvállalatok” kategória győztesei között, illetve a portál „Dolgoznék itt” elnevezésű közönségszavazásán harmadik helyezést ért el a cég az álláskeresők visszajelzései alapján.