Karrier

sanjay_gupta
Forrás: GROW CXO Advisory

Vezetőváltás a GROW Csoport élén

Sanjay Gupta irányításával régiós terjeszkedésre készül az egyik legnagyobb hazai szervezet- és humán fejlesztési cégcsoport.

Ez év őszétől Sanjay Gupta vette át Magyarország egyik legnagyobb, 100 százalékban hazai tulajdonú szervezet- és humán fejlesztési cégcsoportja, a GROW Csoport és a GROW Szervezetfejlesztési Tanácsadó Zrt. vezetését. A vezérigazgatói posztot több mint öt éven át 2017. szeptember 30-ig betöltő Lénárt Viktor a csoport elnökeként és meghatározó tulajdonosaként a jövőben felső vezetői tanácsadásra, a vállalatcsoport nemzetközi terjeszkedésére és technológiai innovációkra koncentrál.

Az üzleti világban kreatív üzlet- és csapatépítőként ismert új vezérigazgató, Sanjay Gupta a Siemens és a T-Systems Magyarország színeiben szerzett felső vezetői tapasztalatot. Versenyképes szervezeteket épített fel és tett sikeressé Indiában, Németországban és Magyarországon.

„Vezetőként célom, hogy a megkezdett stratégia mentén, valódi innovációs műhelyként dolgozva, új technológiai platformok fejlesztése és bevezetése révén kiaknázzuk a GROW-ban rejlő további növekedési potenciált és sikeres régiós terjeszkedést valósítsunk meg. Új pozíciómban is folytatom szakmai munkámat coach-ként, felsővezetői tanácsadóként és inspirációs előadóként” – fogalmazott kinevezésével kapcsolatban Sanjay Gupta.