Karrier

gerald_grace_invitech
Forrás: Invitech

Változás az Invitech élén: Gerald Grace az új vezérigazgató

Február 18-tól Gerald Grace tölti be az Invitech vezérigazgatói posztját – adta hírül a vállalat közleményében. A szakember David Blunckot követi a cégvezetői székben, aki közös megegyezéssel távozik a vállalattól.

Gerald Grace 2017 októbere óta az Invitech pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozik; több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi B2B telekommunikációs szektorban. Korábban a GTS Central Europe pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be, az Invitechhez történő csatlakozását megelőzően pedig a Six Degrees hoszting és menedzselt szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport (UK) pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kaptam az Invitech csapatának vezetésére, amelynek során David kiváló örökségére építhetek. Vezetése alatt az Invitech az ICT piac vállalati szegmensének egyik vezető vállalatává fejlődött – fogalmazott Gerald Grace. – Nagysebességű optikai és rádiós hálózatunk, valamint Tier III adatközponti infrastruktúránk révén cégünk ideális szolgáltató partnere 6000 vállalati ügyfelünknek, akiknek folyamatosan növekvő igényeit jó minőségű menedzselt adatátviteli, felhő- és IT-szolgáltatásokkal kívánjuk kielégíteni a jövőben is” – tette hozzá az új vezérigazgató.

„Nagy örömmel köszöntjük az Invitech élén Geraldot, aki a vállalatot a további beruházások és fejlesztések révén a növekedés következő fázisába fogja vezetni – fogalmazott Szalai Tamás, a CEE Equity Partners befektetési igazgatója. – Szeretnék egyúttal köszönetet mondani Davidnek, aki az elmúlt években sikerrel irányította a vállalatot, és eredményesen levezényelte a vállalatcsoport lakossági üzletágának, az Invitelnek a DIGI csoport számára történő eladását is.”