Karrier

Sumegi_Zsuzsanna_GYU_4878.jpg
Forrás: ITB

Változás az Opel Magyarország pr-vezetésében

Az Opel Magyarország pr-vezetői pozicióját 2020. június 1-jétől Sümegi Zsuzsanna látja el. A pr-feladatokat a nyugdíjba vonuló Dános Andrástól veszi át.

A járműipar meghatározó kommunikációs szakembere, Dános András, az elsők között csatlakozott az Opel Magyarországhoz 30 évvel ezelőtt. Munkájával és tapasztalatával hozzájárult az Opel márka hazai reputációjának erősítéséhez, csakúgy mint az autóipari fejlesztések lakossági körben való edukációjához. András a szentgotthárdi Opel gyár megnyitásának is aktív szereplője volt. Andrásnak ezúton is köszönjük lojalitását és eredményes munkáját, amellyel hozzájárult a cég Magyarországi sikereihez.
A stafétabotot átvevő Sümegi Zsuzsanna IT és telekommunikációs iparágból érkezett az Opel Magyarországhoz. A pr mellett a marketing terület irányítását ellátja a cégnél. Feladata lesz az Opel márka újrapozicionálása, az új modellek hazai piacra történő bevezetésének támogatása, a megváltozott piaci igényekhez igazodó marketing és kommunikációs stratégia kialakítása.