Karrier

lakovich_nandor
Forrás: Bluebird International

Új vezetővel erősít a Bluebird az IT-piacon

Június 11-től Lakovich Nándor tölti be a Bluebird International IT Solutions üzletág igazgatói posztját. A lépéssel a vállalat tovább erősíti szerepvállalását az IT-piacon.

„IT Solutions üzletágunk a Contracting szolgáltatásunk kibővítése egy új tevékenységgel, az IT-projektek fix díjon történő elvégzésével. A mindennapokban ez azt jelenti, hogy nemcsak IT-szakembert tudunk adni a projektfeladatok ellátásához, de képesek leszünk az adott IT-feladatot elvégezni is” – nyilatkozta a változásról Réfi Balázs, a Bluebird vezérigazgatója, amelyhez karrierhír is társul.

„A Bluebird Contracting terület megrendelés állománya olyan biztos alapot jelent, melyre érdemes volt új üzleti célt is megfogalmazni: a fix díjas, projektalapú munkavégzést. IT Contracting szolgáltatásunk a jövőben az IT Solutions üzletágunk részeként fog működni, immár Lakovich Nándor irányítása mellett, aki közel 20 éve dolgozik informatikai területen” – tette hozzá Réfi Balázs.

Lakovich Nándor pályáját 1999-ben szoftverfejlesztőként kezdte. Az elmúlt 20 évben több mint 30 nemzetközi és hazai IT-projektet menedzselt olyan cégeknél, mint a EuroMACC, a Bull Magyarország és a Sonrisa.

„IT projektvezetőként a megfelelő kompetenciával bíró informatikai szakembert tekintem a sikeres IT-megoldás vagy projekt kulcsának. A jól kiválasztott projektmenedzsment módszertan vagy a jogilag helyes szerződés éppúgy nélkülözhetetlen, de számomra mégis az adott csapat adja az IT-megoldások valódi minőségi garanciáját” – fogalmazott Lakovich Nándor.