Karrier

Fehervari Peter_Talk-a-Bot_web.jpg
Forrás: Talk-a-bot

Új fejlesztési vezető a Talk-a-bot-nál

Fehérvári Péter (40) személyében fejlesztési vezető (CTO) csatlakozott az ország elsőszámú chatbot-szolgáltatójához. Az új vezető a fejlesztési folyamatok irányítása és minőségi kontrollja mellett a vállalat R+D tevékenységéért is felel a jövőben.

Fehérvári Péter közel 15 évnyi tapasztalattal rendelkezik az informatika, azon belül is a szoftverfejlesztés területén. 2014-től IT-Services Hungary-nél szoftverfejlesztési projektek technikai vezetője volt, ezt megelőzően öt éven keresztül a UNIQA Raiffeisen Software Service SRL-nél töltött be hasonló szerepet, korábban, 2006-2009 között a R&R Software java fejlesztőjeként tevékenykedett.
Fehérvári Péter a Budapesti Műszaki Főiskolán 2006-ban szerzett főiskolai végzettséget gazdasági informatika szakon. Angolul és németül beszél.

„Fehérvári Péter érkezésével a Talk-a-bot komoly lépést tett a chatbotszektor legfontosabb keresleti piacai, a bankrendszer és a nagylétszámú alkalmazottal dolgozó gyártóvállalatok igényeinek magasabb kielégítése felé”, mondta Deliága Ákos, a Talk-a-bot ügyvezető igazgatója a kinevezés kapcsán.