Karrier

Fauszt_Gábor_AutSoft_web.jpg
Forrás: AutSoft

Új értékesítési igazgató az AutSoftnál

Az áprilisban történt vezérigazgatóváltás miatt cégünknél megüresedett az értékesítési igazgatói poszt, melyet ideiglenesen Cseresnyés Dóra vezérigazgatónk látott el. Az átmeneti időszakot követően eredményessége és hozzáállása miatt Fauszt Gábort nevezte ki értékesítési igazgatónak.

Fauszt Gábor 2019 augusztusában érkezett vállalatunkhoz mint értékesítési vezető. Az elmúlt 10 hónapban — ezen belül is a pandémiás időszakban pedig kiemelten — Gábor remekül fogta össze az értékesítési feladatokat. A nehéz körülmények ellenére is sikeresen tartottuk meg meglévő ügyfeleinket, és új üzleteket is köthettünk Gábor irányítása alatt.

Gábor közel 12 évet töltött el IT-területen, a világ elsőszámú piacinformációs szolgáltató, elemző vállalata, az IDC (International Data Corporation) köreiben. Kutatási elemzői, kiemelt ügyfélkapcsolati menedzseri és ügyvezető igazgatói pozícióban is bizonyította szaktudását a vállalatnál. Pályáját a memoQ-nál folytatta, mielőtt az AutSoft-hoz csatlakozott, ahol az üzleti szolgáltatások csapatot építette ki és vezette, valamint eredményesen vett részt a cég értékesítési tevékenységében is.

Gábor személyében egy határozott és céltudatos értékesítési szakembert ismertünk meg, aki a szűk egy év alatt is új módszereket és folyamatokat ismertetett meg vállalatunkkal.