Karrier

karrier
Forrás: Pinterest

Régi-új vezető a Laurel kötelékében

Ortutay György lett a kis- és nagykereskedelmi szoftverek fejlesztésével foglalkozó cég kereskedelmi és marketingigazgatója.

Ortutay György, Laurel
Ortutay György, Laurel
A szakember neve nyilván nem ismeretlen azok számára, akik a cég törzstagjaként már több éve részt vesznek a Laurel életében: 2006 és 2007 között ügyvezetőként dolgozott a vállalatnál. Ortutay György augusztus 1-jén kezdte meg új pozíciójában a munkáját a cégnél; kereskedelmi és marketingigazgatóként feladatai közé tartozik az új üzletek, lehetőségek és irányvonalak felkutatása, valamint az új értékesítési stratégia kidolgozása, az ügyfél-akvizíció, és a nemzetközi értékesítési csatorna kiépítése.

Ortutay György a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát. Az elmúlt években ügyvezetői és kereskedelmi igazgatói pozíciókat töltött be IT és járműipar területén tevékenykedő cégeknél. Pályáját hardver- és szoftverfejlesztőként kezdte a Budapesti Híradástechnikai Gyárnál, a Laurelnél pedig már komoly szerepet vállalt az új vezetői információs rendszer felállításában, az értékesítési csapat újraszervezésében, a CRM rendszer létrehozásában, részt vett a SW fejlesztői erőforrások racionalizálásában és az ügyfélszolgálat illetve a hot line support átszervezésében.