Karrier

rakoncza_zsolt
Forrás: Dell Technologies Magyarország

Rakoncza Zsolt a Dell Technologies Magyarország vezérigazgatója

2019. augusztus 5-től Rakoncza Zsoltot nevezték ki a Dell Technologies Magyarország vezérigazgatójává. A tapasztalt szakember az elmúlt 17 évben sikeres vezetői és senior értékesítési pozíciókat töltött be informatikai és telekommunikációs vállalatoknál.

Rakoncza Zsolt dolgozott többek között a Fortinetnél, a Huaweinél, a Symantec-nél, a Microsoftnál és a Telenornál is. A Dell Technologies kötelékében az új vezető felel majd a vállalat teljes tevékenységért, az ügyfélkapcsolatokért, valamint a disztribútori- és partnerkapcsolatokért.

„Nagyszerű lehetőség számomra, hogy a technológia világában rendkívül sok izgalmat tartogató időszakban csatlakozhatok a Dell Technologies csapatához. Egész karrierem során az informatikában dolgoztam, ezért folyamatosan arra törekszem, hogy támogassam a magyar szervezeteket digitális átalakulásuk felgyorsításában és legértékesebb erőforrásuk, az adataikban rejlő értékek kiaknázásában. Örömmel várom a közös munkát a csapattal, hogy együtt haladhassunk a következő jelentős növekedési időszak felé” – nyilatkozta a szakember kinevezése kapcsán.

A Dell Technologies az új kinevezés kapcsán Kovács Tamásnak – aki megbízott vezetőként 2019 február 1. óta irányította a vállalatot –, valamint a korábbi vezérigazgatónak, Dienes-Oehm Tivadarnak is megköszönte áldozatos és eredményes munkáját.