Karrier

damjanovich_nebojsa
Forrás: Automizy

Nagyvállalati marketingszakértőt igazolt a marketing automatizálási startup

Damjanovich Nebojsa lett az Automizy nagyvállalati üzletágigazgatója. A Hiventures portfóliójában lévő startup marketingautomatizálással foglalkozik.

A szakember feladata a nagyvállalati megoldást nyújtó, Entermizy marketingautomatizálási szoftver bevezetése az európai piacokra - ezen a területen Damjanovich Nebojsa nagy tapasztalattal rendelkezik. Referenciái között energiaipari, telekommunikációs, gyógyszeripari, informatikai, logisztikai világcégek találhatók.

„A mesterséges intelligenciában és a viselkedésalapú marketingben van a marketing jövője. Az Entermizy megoldásai nemzetközi viszonylatban is kiemelkedőek ezen a területen, ezért fogadtam el a felkérést” - mondta a szakember.

Damjanovich Nebojsa korábban 18 éven keresztül dolgozott független szakértőként; segített az MMSZ Marketing Minősítő Rendszer kidolgozásában.

2011-ben a Vatera (Allegroup) marketing igazgatója, 2013-ban a Grey digitális marketing stratégája, 2014-ben a HubSpot kelet-európai képviselője, 2015-ben az Adplanky Inc. alapítója és az Automizy senior tanácsadója volt.